Ametiszt Optika – A Polateszt specialista

Ametiszt Optika

Polateszt vizsgálat

Segíts gyermekednek a tanulásban és a koncentrációban!

A polateszt elvégzésével, majd a megfelelő szemüveggel a gyerek felzárkózhat a társaihoz. Többé nem esik nehezére odafigyelni, és önállóan el tudja majd végezni a feladatait.

8000+ Elvégzett vizsgálat

A gyerek tanulási nehézségei miatt, aggódhatsz a jövője miatt

Te is találkoztál már ezekkel? A gyerek keveri a betűket, sorokat téveszt, írás/olvasás közben 1-1 betűt lehagy. Az átlagosnál lassabb a felfogása, szétszórt, fáj a feje és fáradékony. Folyamatosan mellette vagy és segítesz neki, a tanulmányi eredményei mégsem javulnak. Állandó lemaradásban van, napról napra frusztráltabb, nem szeret tanulni. Pedig az optikus szerint a látása teljesen rendben van…

A hagyományos „futószalagszerű” szemvizsgálatok végén csak egy semmitmondó papírt nyomnak a kezetekbe.

Ezzel ellentétben én polateszt specialistaként amellett, hogy részletes diagnózist állítok fel, mindent érthetően elmagyarázok, és válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Miután megszoktátok a szemüveget, könnyebb lesz az életetek

Gyorsabb és élvezetesebb lesz a tanulás

A gyerek könnyebben és gyorsabban dolgozza fel az információkat, javul a szövegértése, íráskészsége. A tanulás többé már nem egy kötelező nyűg, hanem egy olyan tevékenység, amit valóban élvez, amiben sikerélménye van.

Önállóan végzi el a feladatait

Egyedül hagyhatod, amíg Ő a leckét írja, addig neked jut időd a házimunkára. Nem kell heti több órát eltöltenetek a fejlesztő pedagógusnál – a felszabadult időben akár egy közös családi programot is szervezhettek.

Nyugodtabb és boldogabb lesz

Az eddig szorongó, visszahúzódó gyerek megnyílik, önbizalomra, önbecsülésre tesz szert. Otthon kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb, az iskolában végre beszélget, barátkozik. Összeszedett és fókuszált, nemcsak a tanulásban, hanem az élet többi területén is jobban teljesít.

Szolgáltatásaink

Probléma feltáró űrlap

A kérdőív kiértékelését követően pontosan tudni fogjuk, hogy milyen konkrét problémákra kell megoldást találnunk.

Átfogó polateszt vizsgálat

A rejtett kancsalságot, a szemizmok egyensúlyi zavarát diagnosztizáljuk, amire egy hagyományos látásvizsgálat NEM képes.

Polateszt vizsgálat utógondozással

Közvetlenül a vizsgálat után feltehetitek a kérdéseiteket, de (telefonon, e-mailben) hónapokkal később is el tudtok érni minket. Mindig örömmel vesszük, ha a szülők beszámolnak nekünk a sikerélményekről, a gyerkőc aktuális állapotáról.

Éleslátást garantáló szemüveg elkészítése

Olyan speciális szemüveget kaptok, amivel a gyerek tökéletesen lát. Többé nem kell erőltetnie a szemeit, ami segíti a jobb koncentrációt és a gyorsabb tanulást.

„Út az eredményesebb tanuláshoz” módszertani teszt

Van, aki képek útján dolgozza fel jobban az információkat, másokban inkább a hallott szöveg hagy mélyebb nyomot. Egy olyan tesztet adunk, amiből kiderül, hogy a te gyereked melyik típusba tartozik.

„Rengeteget fejlődtem” kontroll program

Az éves kontrollok alkalmával ismét sort kerítünk a probléma feltáró űrlap kitöltésére. Folyamatosan nyomon követhetitek a változást, remek érzés lesz látni, hogy milyen hosszú utat sikerült megtennetek.

Ametiszt Optika
A polateszt specialista

Ametiszt Optika
A polateszt specialista

Németh Roberta vagyok, több mint 25 éve dolgozom polateszt specialistaként.

Szakmai pályafutásom az orvosi egyetemre való felkészülés és a látszerész iskolában való szemészeti anatómia tanítása indította el. A főiskolai felvételivel egy időben megszereztem a Látszerész Mester Oklevelet e mellett az enyém lett az első KITÜNTETÉSES OPTOMETRISTA DIPLOMA az országban. Alapításától elnöke voltam a Magyar Diplomás Optometristák Egyesületének és 10 éven keresztül elnökségi tagja a Magyar Látszerész Kontaktológus Szövegségnek.

A szakmai tudásomat felhasználva saját optikai szaküzletet nyitottam, ami akkor az ország legmodernebb optikája volt. 2017-ben egy országos szakmai és vásárlói szavazáson én kaptam a LEGJOBB OPTOMETRISTA DÍJ-at, amit hálásan köszönök, és nagyon büszke vagyok rá.

Kezdetektől fogva a teljeskörű látásvizsgálat híve vagyok, amit 25 éve végzek, így jelenleg az egyik legnagyobb gyakorlattal rendelkezem a polatesztes látásvizsgálat területén. Évek óta vizsgálok gyerekeket is (6 éves kortól) az itt szerzett tapasztalataimat felhasználva hoztam létre a polateszt vizsgálatunkat, kifejezetten a kicsikre szabva.

Pácienseink véleménye

Nagyon kedves, segítőkész és precíz az optika doktornője és kolleganője. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Azt az egyet bánom, hogy nem hamarabb találtam rájuk, 8 év szenvedést előztünk volna meg. Nem tudom eléggé hangsúlyozni a Polateszt jelentőségét. Köszönöm, hogy segítettek! Kontroll csakis Önöknél!

Kapecska Katalin

Kedves és segítőkész volt mindenki. Fiammal mentünk polatesztes vizsgálatra és nekem volt szükségem új szemüvegre. Hálás vagyok, hogy rájuk találtam.

Krajecz Enikő

Nagyon kedvesek, türelmesek és segítőkészek voltak. Mi gyermekkel voltunk rá is nagyon odafigyeltek mind a vizsgálat alatt, mind a szemüveg választás folyamán is.

Nemzetes Kriszta

Részünkről mindent elmond az Ametiszt Optikáról, hogy több, mint 20 éve rendszeresen hozzájuk járunk. A látásvizsgálat alapos (Roberta tényleg profi), a keretek és lencsék igazán jó minőségűek, a tanácsadás és kiszolgálás kedves és közvetlen (Szabinának is hála). Amit pedig kiemelten értékelünk, az az igen ritkán előforduló reklamációk megértő, valamint udvarias kezelése és intézése. A hűségünk töretlen!

Petri Andrea

Roberta doktornőhöz egy szemész orvos irányított át, olyan speciális látás problémával amit 18 év alatt egy szemész sem vett észre! Nagyon kedves fogadtatás ért,mind az asszisztens hölgy részéről, mind a doktornő felől. Alaposan kivizsgált, részletes kórképet állított fel,gyerekkor óta tartó szembetegségre is rátalált és mostmár végre 7 szemüveg és 3 féle k.lencse után olyan speciális szemüveget kaptam amivel tökéletesen látok! Hihetetlen érzés!Az asszisztens szemésznek is köszönöm a türelmet és a kedves,segítőkész hozzáállást!Hálás köszönetem az optikának! ❤️

Krisztina Süveges

Már 10 éve hordok szemüveget és kontaklencsét, de sosem tapasztaltam még ennyire profi, alapos és türelmes vizsgálatot, mint itt. Roberta végtelenül kedves és türelmes. Mindent megtett azért, hogy megtalálja a számomra tökéletes lencsét, amivel végre tényleg látok és hunyorgás nélkül tudom élni az életem. Tényleg ő az országban a legjobb!! ❤️

Netti Németh

Csoda csapat. A vizsgàlattól a keret kivàlasztàsàig minden tökéletes volt. Nem mondanàm magam egyszerű esetnek, a lencséim sem azok. Nem kellett idő a megszokàshoz. Az elkészült szemüveget felvéve az első gondolatom az volt, hogy kell még egy tartalék, mert bajban leszek, ha ezzel történik valami. Az első, szemüvegben töltött munkanapom utàn nem kifacsarva érkeztem haza. Köszönöm, Roberta, ezt a szép, új vilàgot!

Kertesi Ágnes

Hagyományos szemvizsgálat

Ezt válasszátok, ha a gyerek hunyorog, valószínűleg nem lát jól közelre vagy távolra, de ezenkívül egyéb panasza nincs.

Tartalmazza:
Ár: 15.000 Ft
Idő: 1 óra

Átfogó polateszt vizsgálat

Ajándékokkal

Erre a vizsgálatra lesz szükségetek, ha olyan panaszok is fennállnak, mint a tanulási- és koncentrációs nehézségek, fejfájás, szétszórtság, fáradékonyság.

Tartalmazza:
Ár: 25.000 Ft
Idő: 1,5 óra

A polateszt vizsgálat mellé, az alábbi bónuszokat is megkapjátok ajándékba, összesen 30 000 Ft értékben

Nyomtatott tájékoztató anyag

Értéke: 5.000 Ft

A konzultáció során elhangzott legfontosabb információkat kézzelfogható formában is átadom. A nyomtatott tájékoztató mindig kéznél lesz, ha kérdésetek merül fel.

Külön konzultáció a szülőnek és a gyereknek

Értéke: 20.000 Ft

Teljes körű tájékoztatást kapsz a lehetőségeitekről. A gyerkőcöt meggyőzöm arról, hogy ma már nem ciki szemüveget hordani, és ha viseli, sokkal jobban fogja magát érezni. Sőt, olyan „varázstippeket” is adok neki, hogy hogyan szerelheti le a rosszindulatú osztálytársakat egyetlen mondattal.

Szemüveg stílustanácsadás

Értéke: 5.000 Ft

A gyerkőc élvezni fogja a „Harry Potteres”, „Clark Kentes” vagy „Dagobert bácsis” modellek próbálgatását. Közben elmondom, hogy melyik keret illik legjobban az arcformájához, és melyik emeli ki a szeme színét. A végeredmény egy szuper vagány szemüveg, amit lelkesen visel majd nap mint nap.

Minél hamarabb találkozunk, annál gyorsabb lesz a javulás

Negyedikes-ötödikes korra az idegpályák már nagymértékben rögzülnek, ezért az eltérés nehezebben korrigálható. Ráadásul ekkorra már hatalmas az iskolai lemaradás, amit nehéz behozni. Ezért azt tanácsolom, hogy ha gond van, már a 6 éves gyerkőccel látogassatok el hozzánk!

Garantáljuk, hogy a kockázatmentes szolgáltatást, buktatók nélkül

„Tűpontos Tesztek” Garancia

A gyereket fehér köpeny és rideg, gépies bánásmód helyett barátságos légkör fogadja. Mindent többször megnézünk, tesztet és ellentesztet is végzünk. Szülőként bent lehetsz a vizsgálaton, neked is megmutatjuk, hogyan lát a gyermeked.

„Van másik” Garancia

Az Optrisk szemüvegbiztosítás prémium partnerei vagyunk. Ha a gyerek (akár több alkalommal) elveszíti, eltöri, leejti, a szemüveg akkor sem kidobott pénz!

„Hordani is fogja” Garancia

A kifejezetten a gyermekednek szóló, egyéni tájékoztató keretében kedvet csinálunk a szemüveg viseléséhez. Az egyéni stílustanácsadással elérjük, hogy ne csak hordja, de szeresse is az új szemüvegét!

Időpontfoglalás menete

Jelentkezzetek a vizsgálatra,

számoljunk le együtt a tanulási- és koncentrációs nehézségekkel

Foglalj időpontot az alábbi űrlapon, néhány kattintással

Töltsd ki az adataidat és foglald le a neked tetsző időpontot

A bejelentkezésről 24 órán belül visszaigazolást kapsz

Visszaigazoló e-mailt/sms-t küldünk, így tudni fogod, hogy foglalásodat feldolgozta a rendszerünk.

Szeretettel várunk optikánkban

Ha időpontra érkeztetek, azonnal fogadunk, nem kell várakoznotok!

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Időpontfoglalás menete

Jelentkezzetek a vizsgálatra,

számoljunk le együtt a tanulási- és koncentrációs nehézségekkel

Foglalj időpontot az alábbi űrlapon, néhány kattintással

Töltsd ki az adataidat és foglald le a neked tetsző időpontot

A bejelentkezésről 24 órán belül visszaigazolást kapsz

Visszaigazoló e-mailt/sms-t küldünk, így tudni fogod, hogy foglalásodat feldolgozta a rendszerünk.

Szeretettel várunk optikánkban

Ha időpontra érkeztetek, azonnal fogadunk, nem kell várakoznotok!

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha panasz van, feltétlenül. Akkor van panasz, ha erőlködés van, azt kell kezelni. A polateszt vizsgálat az idősebb korosztálynak is egyaránt ajánlott, nem csak gyerekek/szülők jelentkezhetnek vizsgálatra!

Mert kevesen foglalkoznak vele. Időigényes, speciális szaktudást és felszerelést igényel. Nem tömegtermelés!

Nem tanulnak róla. Sehol nem nézik a kétszemes látást, csak azt, hogy külön-külön jól lát-e a gyerek.

Kettős látás, fejfájás, migrén, fáradékonyság, koncentrációs problémák, figyelemzavar, tanulási problémák, dyslexia. Szétszórtság.

Nem, a szemizmok egyensúlyának zavara. Általában anatómiai oka van (99%).

Nem. A szemtorna kifejezetten árt. A probléma oka a túlzott munka, erőlködés.

A két szemet ért terhelés még a tűrési tartományon belül volt.

Nem. Ez nem betegség, hanem az izomegyensúlyi állapotban fennálló eltérés, ami miatt erőlködni kell. A szemüveg a felesleges erőlködést veszi le. Ha nincs fenn a szemüveg kötelező erőlködni.

Igen. A szemizmokat nem lehet ki-be kapcsolgatni, hogy egyensúlyban tudjanak működni. Ezért is kell a szemüveget megszokni.

Mi lesz jövőre, vagy akár 5-10 év múlva, ha a gyerek nem zárkózik fel a társaihoz?

Biztosítsd neki a reményteli jövőt és a felhőtlen gyerekkort. Jelentkezzetek hozzánk és számoljunk le együtt a koncentrációs- és tanulási problémákkal.