Tag Heuer szemüvegkeret bemutató és vásár

A márkát Edouard Heuer 1860-ban alapította Saint-Imierben, Svájcban. A Tag Heuer jelenleg a negyedik legnagyobb luxus karóra márka világszerte, a sport és kronográf karóra pedig vitathatatlanul világelső a rangsorban. Kevesebb, mint egy évtized után a férfi szemüvegek piacán a Tag Heuer Avant-Garde Eyewear dominál a prémium szektor nagyon erős piacán.

A tervezési és előállítási műhely a Jura hegységben található Morezben (minden termék 100%-osan „Made in France”), a Tag Heuer Avant-Garde Eyewear úttörő a világszerte híres tervezési, anyag-és ergonómiai fejlesztésekben. Példátlanul sok díjat nyert el, köztük számos Silmo és Red Dot Design Awardot.

Az 1920-as olimpiai játékoktól , aktuálisan hivatalos partnere az Audi Sportnak, a misztikus 24 órás Le Mans Endurance futamnak. A Tag Heuer szakértelemmel társul a legjobb eseményekhez. Hivatalos szemüvege az Automobile Club de Monaco és más rangos eseményeknek , mint a Monaco Grand Prix.

A márka új verziója közé tartozik az éjszakai látást segítő lencsével készített Night Vision szemüvegkeret, melynek tesztelésében az Audi Sport csapatának vezetői vettek részt, ezt viselte Sebastien Bourdais autóversenyző is.

2007-ben a Tag Heuer megalkotta az L-Type kollekciót, amely az új technológiának, a klasszikusan elegáns design-nak, valamint a rendkívüli anyagoknak eddig példa nélkül álló tökéletes kombinációja. Minőségi anyagok, kifinomult design és csúcstechnológia egy szemüvegben.

2013. május 2-3-4-én

Önnek is lehetősége van megtekinteni a teljes, mintegy 260 darabos Tag Heuer kollekciót üzletünkben.

Legújabb TAG HEUER szemüvegkollekció bemutatása

Ametiszt Optika - TAG HEUER napok

A bemutatón való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, és látásvizsgálatra is lehetőséget biztosítunk.

Az optikai keretek között válogathat a fém, a damilos és a keret nélküli modellek teljes választékából. Ugyanakkor felpróbálhatja a legújabb, és a legjobban kedvelt napszemüveg kereteket is, különböző lencsetípusok, színek közül választhat.

Használja ki ezt az egyszeri, vissza nem térő alkalmat, regisztráljon és vegyen részt ezen az exkluzív bemutatón és legyen birtokosa egy olyan keretnek, amely elégedettséget és örömet varázsol az Ön életébe.

A Tag Heuer jelenlegi nagykövete Ayrton Senna, aki előtt tisztelegve már megvásárolhatóak a 2013 –as LIMITÁLT kollekció darabjai:

Ayrton Senna Tag Heuer limitált kollekció

Ayrton Senna Tag Heuer napszemüveg 1

Ayrton Senna Tag Heuer napszemüveg 2